Meubels

Bedden

Op zoek naar een modern en stoer bed waar u jarenlang plezier van heeft? Dan is een houten bed een schot in de roos. Hout zorgt altijd voor een warme sfeer en heeft tegelijkertijd een rustgevende uitstraling. Met een houten bed heeft u een exclusief meubelstuk in uw slaapkamer. Voor het ontwerpen en realiseren is steigerhout een mooie keuze. Deze houtsoort is niet alleen sfeervol, maar is ook ijzersterk en vereist weinig onderhoud.

Uw houten bed is geheel op maat te bouwen. Kies de juiste afmetingen voor uw slaapkamer, maar ook voor uzelf. Wilt u een extra lang bed? Geen probleem, ik realiseer een prachtig en passend bed waar u jarenlang heerlijk in slaapt. Heeft u al een ontwerp in gedachten of wilt u graag advies? Schakel de Klusgraaf in voor uw klusproject.

Meubelmaker Harderwijk

Kasten(wand)

Kasten(wanden) zijn in verschillende maten en soorten te bouwen. U bepaalt welke houtsoort het beste bij uw huis past en hoeveel opbergruimte u nodig heeft. Van opbergvakken tot lades en van legplanken tot hanggedeeltes, bij de Klusgraaf kunt u terecht voor sfeervolle kasten op maat. Laat een robuuste kast ontwerpen die naadloos aansluit op uw interieur. Wenst u graag een kastenwand in de slaapkamer of een handige opbergkast voor de woonkamer? U kunt het zo gek niet bedenken en ik bouw het. Ik garandeer u een wandkast op maat waar u jarenlang plezier van heeft.

Schuifwand

Met een houten schuifwand creëert u een warme sfeer in de ruimte. Schuifwanden nemen minder ruimte in dan draaideuren en zijn ideaal voor bijvoorbeeld uw slaapkamer, gang, zolder of bedrijfsruimte. Omdat de wanden op maat gemaakt worden, kunt u ervoor kiezen om de deuren tot plafondhoogte te maken. Er is een ruime keuze uit houtsoorten, zodat de praktische oplossing naar uw smaak te maken is.