Tuinhuis

Houten tuinhuis met overkapping

Met een houten tuinhuis haalt u het maximale uit uw tuin. Creëer een tweede woonkamer en u heeft een heerlijke plek om even aan de buitenwereld te ontsnappen. Of gebruik uw tuinhuis als opbergruimte, zodat uw tuin er netjes bij staat. Ideaal voor het opbergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of rondslingerend speelgoed. U heeft zelfs de mogelijkheid om het houten verblijf om te toveren tot een rustige werkplek, waar u ongestoord aan het werk bent.

Douglas tuinhuis

Wilt u naast het houten verblijf een heerlijke plek hebben om te loungen? Combineer het tuinhuis met een robuuste overkapping, zodat u ook buiten een overdekte ruimte heeft. Creëer een eethoek of comfortabele zithoek en besteed uw zomeravonden onder de overkapping. Ook bij mindere weersomstandigheden heeft u een droge plek om te barbecueën of voor een gezellige borrelavond.

Douglas tuinhuis voor een lange levensduur

Bij het ontwerpen en bouwen van uw tuinhuis maak ik graag gebruik van het robuuste Douglas hout. Dit is een milieuvriendelijke buitenhoutsoort dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast staat Douglas bekend om zijn robuuste en natuurlijke uitstraling, waarmee uw tuinhuis de blikvanger van uw tuin wordt. De hoge weersbestendigheid van Douglas staat garant voor jarenlang plezier van uw tuinhuis zonder er naar om te hoeven kijken.

Tuinhuis Harderwijk
Tuinhuis van Douglas hout

Voor de uitstraling van uw tuinhuis heeft u genoeg sfeervolle opties om te overwegen. Wilt u het tuinhuis met een plat dak, een puntdak of eventueel met een stijvolle voorluifel? Geen probleem, de Klusgraaf pakt uw klusproject met beide handen aan. Heeft u een ontwerp in gedachten of wilt u graag advies? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.