Buitenklussen

Tuinoplossingen

GENIET VAN HET BUITENLEVEN MET SFEERVOLLE TUINOPLOSSINGEN

Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Met een duurzame tuinoplossing heeft u altijd een heerlijke plek om te ontspannen. Van het realiseren van een vrijstaande overkapping tot het bouwen van een klein tuinhuis, de Klusgraaf creëert het mooiste eindresultaat. Heeft u al een ontwerp in gedachten? Of staat uw tuinoplossing er niet tussen? Neem contact op en begin met het bouwen van uw klusproject.

Terrasoverkapping

Een overkapping is een stijlvolle aanvulling voor uw tuin. Geniet tijdens de zomer en mindere omstandigheden volop van uw tuin en creëer een knusse zithoek. Dat staat garant voor gezellige avonden.

Terrasoverkapping Harderwijk

Met een duurzame veranda heeft u het vakantiegevoel in uw eigen achtertuin. De veranda wordt tegen uw huis geplaatst, waardoor u het terras verlengd en overdekt geniet van de buitenlucht.

Tuinhuis Harderwijk

Met een robuuste tuinhuis heeft u een heerlijke plek om te loungen, gezellig te borrelen of uitgebreid te genieten van de ondergaande zon. Of tover het houten verblijf om tot een mooie werkplek.

Tuinschuur van Douglas

Een houten tuinschuur is de perfecte oplossing om rondslingerend speelgoed, tuingereedschap en loungekussens veilig en netjes op te bergen. U heeft uw tuinspullen altijd op een droge plek.

Pergola hout

Een pergola van hout is een sfeervolle blikvanger in uw tuin. Versier de pergola met rozenstruiken, druivenplanten of denk aan een klimhortensia. Creëer een heerlijke schaduwplek.

Overkapping in Harderwijk

Wanneer de temperatuur oploopt, is het heerlijk om buiten te eten. Hoe makkelijk is het om buiten het eten klaar te maken? Kies voor een houten buitenkeuken of BBQ-meubel en geniet van de zomer.

Werkwijze van de Klusgraaf

In 4 stappen de klus geklaard

Om uw klusproject tot in de puntjes te realiseren, hanteer ik de volgende werkwijze.

Klusgraaf Harderwijk
01
Inventarisatie
Samen bespreken we de wensen en opties van uw klusproject.
Tuinschuur Harderwijk Douglas
02
Offerte
Op basis van uw wensen ontvangt u een offerte op maat.
Timmerman Harderwijk
03
Planning
De werkzaamheden van uw klusproject worden in overleg ingepland.
Overkapping Harderwijk
04
Oplevering
Uw wensen zijn omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.