Overkapping Harderwijk

Douglas overkapping voor uw tuin en terras

Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Dan is een duurzame overkapping een sfeervolle aanwinst voor uw tuin en woning. U heeft tijdens de zomer en mindere weersomstandigheden een heerlijke plek om te ontspannen. Creëer een knusse zithoek met een comfortabele loungeset, gebruik de overkapping als opbergruimte of plaats een eettafel voor gezellige borrelavonden.

Voor het ontwerpen en bouwen van duurzame overkappingen, maak ik gebruik van het sterke Douglas hout. Douglas is een veel gebruikte houtsoort voor buiten en geeft uw overkapping een robuuste en natuurlijke uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen, van een overkapping met een zadeldak tot een vrijstaande kapschuur. Wilt u een tweezijdige overkapping of moet het houten verblijf open blijven? U bepaalt zelf de uitstraling van uw tuinoverkapping. Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

Overkapping Harderwijk

Vergroot de woonruimte met een veranda

Wilt u de woonruimte op een sfeervolle manier vergroten? Dan is een terrasoverkapping, ook wel een veranda genoemd, een mooie oplossing. Hierbij wordt de duurzame overkapping tegen uw huis geplaatst, zodat de woning als het ware wordt verlengd. Plaats uw tuinmeubels in de ruimte en beleef mooie zomeravonden met vrienden en familie. Bent u op zoek naar een ervaren Klusbedrijf voor uw overkapping of veranda? In Harderwijk of omstreken? De Klusgraaf neemt uw project uit handen en creëert een robuuste overkapping waar u jarenlang plezier van hebt. Neem contact op en begin met het realiseren van uw klusproject.

Overkapping BBQ