Tuinschuur

Tuinschuur als overdekte opbergruimte

Zoekt u een sfeervolle oplossing voor uw tuinspullen? Met een houten tuinschuur heeft u een duurzame en mooie overdekte opbergruimte in uw tuin. Een tuinschuur is perfect voor het opbergen van uw tuinmeubelen, loungekussens, gereedschap of fietsen. U heeft altijd uw kostbare spullen in een overdekte en afgesloten plek. Daarnaast is het houten verblijf een ideaal onderkomen om in te klussen en te hobbyen. Het uiteindelijke doel bepaalt de grootte van uw tuinschuur.

Wilt u naast het opbergen van uw tuinspullen ook genieten van uw tuinschuur? U kunt eenvoudig de schuur uitbreiden met een sfeervolle overkapping. De tuinschuur functioneert als opbergruimte voor uw tuinmeubels, terwijl u met een overkapping een heerlijke loungeplek creëert. Ideaal als u het hele jaar wil genieten van uw prachtige tuin. De bouwmogelijkheden zijn eindeloos. Naast de praktische voordelen is een robuuste tuinschuur een eyecatcher in uw achtertuin.

Voor het ontwerpen en bouwen van uw schuur maak ik graag gebruik van geïmpregneerd tuinhout of Douglas hout. Het grote voordeel van Douglas is zijn robuuste uitstraling, ijzersterke weersbestendigheid en lange levensduur. Een buitenhoutsoort dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft. U geniet jarenlang van uw Douglas tuinschuur, zodat u geen omkijken heeft.

Tuinschuur Harderwijk Douglas
Houten tuinschuur van Douglas

Opgeruimd met een tuinberging

Wilt u het hele jaar genieten van een opgeruimde tuin? Met een sfeervolle tuinberging of tuinkast heeft u een praktische en sfeervolle oplossing voor uw tuingereedschap of tuinmeubelen. Het grote verschil tussen een tuinschuur en tuinberging is de grootte van de tuinoplossing. Een handige tuinberging wordt in de meeste gevallen in een bescheiden formaat gebouwd, maar heeft voldoende opbergruimte voor loungekussens, tuingereedschap en speelgoed. Ideaal voor kleinere achtertuinen of wanneer u weinig opbergruimte nodig heeft. Heeft u een ontwerp in gedachten of wilt u graag advies? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Tuinschuur in Harderwijk
Vurenhout tuin
Douglas tuinberging
Tuinberging Douglas