Over mij

Mijn verhaal

Van passie naar eigen klusbedrijf

Voor verschillende coördinerende functies, bij onder andere ASML en AWL, was ik vaak in het buitenland aan het werk. Tijdens mijn reis kwam ik erachter dat er iets miste. Ik kon het nooit laten om gereedschap links te laten liggen en ik nam het initiatief om als monteur mijn team te ondersteunen. Het gevoel dat ik zelf iets bouwde vond ik fantastisch. De handen uit de mouwen steken en een mooi resultaat neerzetten, dat bleef altijd in mijn achterhoofd spoken.

Tijdens mijn functie als Field Service Coördinator bij AWL heb ik veel geleerd over de financiële kant van projecten. Van klantwensen tot uitvoering, ik was van A tot Z verantwoordelijk voor het project. Maar ik raakte meer en meer geïnteresseerd in de uitvoerende rol. Het was hoog tijd om verder te kijken en mijn passie te volgen. Ik wilde iets voor mezelf beginnen, een sterk gevoel van verantwoordelijkheid hebben en risico’s niet uit de weg gaan.

Sinds ons nieuwe huis was ik steeds vaker in bouwmarkten te vinden. Tijdens mijn bezoek aan de bouwmarkt was ik als een kind in een snoepwinkel. Ik zag al die mooie materialen en apparaten en begon gelijk te fantaseren over de eindeloze bouwmogelijkheden. Wat zou ik allemaal kunnen maken? Hoe meer ik er over nadacht, hoe harder mijn handen begonnen te jeuken.

Een aantal jaar geleden had ik mijn bedrijf ingeschreven bij de KVK en heb ik naast mijn gewone werk een aantal kleine klusjes opgepakt. Aan het einde van 2019 heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ga mijn droom achterna. Full-time mooie klussen en projecten opleveren.

In 2020 zijn we er vol voor gegaan. Met steun van het thuisfront begon het bedrijf steeds meer vorm te krijgen, een eigen identiteit: de Klusgraaf. We hebben een mooie bedrijfswagen aangeschaft, geïnvesteerd in goed gereedschap en we zijn begonnen met het opbouwen van naamsbekendheid. En het harde werken werpt zijn vruchten af. Dit jaar heb ik mooie klusprojecten afgerond, waar ik met veel trots op terugkijk. Van het maken en plaatsen van een buitenkraan tot het volledig ontwerpen en bouwen van een tuinhuis met dakpannen. U kunt het zo gek niet bedenken of ik bouw het.

Heeft u een klusproject voor ogen, maar is het door tijdgebrek er niet van gekomen? De Klusgraaf is uw ervaren klusjesman in Harderwijk. Ik help u graag bij het realiseren van uw klus.

Werkwijze van de Klusgraaf

In 4 stappen de klus geklaard

Om uw klusproject tot in de puntjes te realiseren, hanteer ik de volgende werkwijze.

Klusgraaf Harderwijk
01
Inventarisatie
Samen bespreken we de wensen en opties van uw klusproject.
Tuinschuur Harderwijk Douglas
02
Offerte
Op basis van uw wensen ontvangt u een offerte op maat.
Timmerman Harderwijk
03
Planning
De werkzaamheden van uw klusproject worden in overleg ingepland.
Overkapping Harderwijk
04
Oplevering
Uw wensen zijn omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.