Buitenkeuken

Buitenkeuken van Douglas

Wilt u in de zomermaanden heerlijk buiten koken? Dan is een sfeervolle buitenkeuken onmisbaar in uw tuin. Met een buitenkeuken heeft u alles bij de hand voor het maken van een maaltijd. Een buitenkeuken wordt helemaal naar wens samengesteld. U kiest bijvoorbeeld de gewenste afmetingen, de indeling van de keuken en het gewenste houtsoort. Wilt u een robuuste uitstraling creëren? Dan is een keuken van Douglas hout de perfecte keuze. Deze buitenhoutsoort is bestand tegen iedere weersomstandigheid en staat bekend om zijn lange levensduur. De Klusgraaf ontwerp uw Douglas buitenkeuken volledig op maat, zodat het perfect aansluit op de inrichting van uw achtertuin.

Overkapping in Harderwijk
Overkapping Harderwijk

Buitenkeuken onder een overkapping

Een buitenkeuken is een perfecte toevoeging bij een mooie overkapping of een buitenzitplaats. De meest gekozen plek voor een buitenkeuken is onder een overkapping. Uw buitenkeuken is dan beschermd tegen regenachtige periodes, zodat de keuken zo lang mogelijk mooi blijft. U kunt de overkapping direct tegen uw woning plaatsen of een vrijstaande overkapping laten bouwen. Plaats uw eettafel of loungeset onder de overkapping en u heeft een complete eetkamer voor buiten. Bij de Klusgraaf kunt u terecht voor alle soorten buitenklussen, van een buitenkeuken tot een kapschuur.

Overkapping voor barbeque

Barbecue meubel van hout

Een houten barbecue meubel is ideaal voor het inbouwen van een bestaande of nieuwe barbecue. Met een sfeervolle meubel wordt de losstaande barbecue omgetoverd tot een stijlvolle buitenkeuken. Doordat de barbecue iets hoger wordt ingebouwd, heeft u een beter zicht op het vlees en staat de barbecue stevig op de grond. Laat de BBQ-meubel uitbouwen met een plateau en opbergruimte, zodat u alles binnen handbereik heeft.

Wilt u de barbecue eenvoudig verplaatsen? Met stevige wieltjes is uw mobiele barbecue meubel overal neer te zetten. Heeft u al een ontwerp in gedachten of wilt u graag advies van de Klusgraaf? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.